47620
Новый товар
Внимание: ограниченное количество товара в наличии!
Будет доступен:
Потужна і функціональна мясорубка EISEN EMG-020J має маленькі габарити та дизайн який пасуватимуть в будь якій кухні. Завдяки наявності насадок мясорубка робить фарш різної зернистості, також можна готувати домашні ковбаски, а насадка-соковитискач, допоможе вичавити сік, наприклад, із порічок і смородини, полуниці, аґрусу, винограду й помідорів.
Ефективна робота
Маючи потужність 2000 Вт, мясорубка легко справляється з обємними кулінарними завданнями. Продуктивність моделі - до 2,0 кг / хв (1 швидкість). Гострі ножі подрібнюють продукти (мясо, рибу, фрукти або овочі) за лічені хвилини, перетворюючи їх на фарш. Процес приготування проходить швидко та якісно, економлячи ваші сили та час.
Функція Реверс
Електромясорубка оснащена функцією Реверс (зворотний хід), яка вирішує проблему намотування жил на шнек, здійснюючи зворотну прокрутку для вилучення засмічення. Даний механізм корисний як у процесі подрібнення мяса, так і при переробленні фруктів і овочів.
Безпечна та комфортна робота
У даній моделі передбачена функція Захист від перегріву, що забезпечує стабільну роботу та більш тривалий термін служби пристрою.
Місткий завантажувальний лоток прискорюють завантаження продуктів, а спеціальний штовхач дозволяє безпечно користуватися технікою. Стійке зчеплення з кухонною поверхнею створюють прогумовані ніжки мясорубки. Довжини шнура в 1 м цілком достатньо для комфортної роботи.
Покращена комплектація
Електромясорубка оснащена двома решітками з нержавіючої сталі (діаметр отворів 5 і 7 мм) для приготування фаршу різного ступеня помелу. Модель EISEN EMG-020J легко впорається з приготуванням томатного або ягідного соку.
Зручна експлуатація
Корпус EISEN EMG-020J виготовлений з міцного пластику, ріжуче лезо QuickTouch з високоякісної нержавіючої сталі. Компактні габарити та невелика вага електромясорубки забезпечують зручне зберігання та комфортне користування. Всі робочі елементи легко розбираються та піддаються очищенню.
Основні характеристики:
Насадки: